O nas

Zasebno samoplačniško zobozdravstveno ordinacijo smo ustanovili jeseni 1993 , po vrnitvi z dela v Švici, kjer smo si nabrali znanja in izkušenj, katera uspešno uporabljamo pri vsakodnevnem delu z našimi pacienti. Trudimo se, da pacienti ki pridejo k nam, odidejo zadovoljni in se radi vračajo.

Trideset let izkušenj in številni zadovoljni pacienti so lahko razlog za premislek o izbiri zobozdravnika.

V dveh moderno opremljenih ordinacijah z lastnim digitalnim RVG rentgenskim aparatom , poskrbimo za hitro diagnostiko in primerno zdravljenje. Vabimo vas, da si ogledate še ostale strani, kjer boste izvedeli več o nas in našem delu.

Zobozdravnik Kokošinek Branko

Zobozdravnik Kokošinek Branko dr.dent.med. diplomiral na Medicinski fakulteti v Ljubljani – smer stomatologija.

Po opravljenem strokovnem izpitu se je zaposlil na Medicinski fakulteti-Stomatološki kliniki kot strokovni sodelavec na oddelku za snemno protetiko in bil leto dni kasneje izvoljen v naziv asistenta.

Leta 1988 je odšel v Švico kjer si je nabiral izkušnje in se strokovno izpopolnjeval na različnih področjih zobozdravstva s poudarkom na stomatološki protetiki. Je član slovenskih strokovnih združenj in povabljeni član uglednega mednarodnega združenja ICD (International College of Dentists) , združenja z najdaljšo tradicijo.

Zobozdravnik-Kokosinek-Branko-3